SYKEHUSET

Hey! Grunnen til at jeg ikke har blogget i det siste kommer her
På fredag den 11.juni (forrige fredag) dro jeg og ingvill til hytta hennes, som er på vinjeøra. Der skulle vi være til søndag. På lørdag kom venninda hennes maren dit, hun har også hytte dær. Så vi dro på hytta til maren for å kjøre firhjuling. Vi skulle bare ta en prøve tur, for den var nettopp reparert. Maren satte forrerst, jeg i midten og ingvill bakerst. Vi begynte å kjøre, og vi kjørte ett stykke (på grus vei) så plutselig begynnte vi å svinge veldig mye mot grøfta og det sjedde så fort, så før vi visste ord av det ble vi slengt av, og landet rett på venstre sie av firjhulingen, uten hjelm, og i **km/t. Det første jeg så da jeg våknet var hestehalen min som var helt bustete så reiste jeg meg opp, så så jeg ingvill og hun hadde blod i ansiktet for hun landet på ansiktet, så kjente jeg at jeg blødde nå inni h****tt* på låret og verst på hånda mi, og vi hadde ikke mobiltelefon med oss så vi fikk ikke ringt noen, men vi trudde ikke det var så ille så vi tenkte at vi ikke skulle si noe til foreldrene våre osv. Så vi måtte da altså gå fra dær vi hadde trynet med firhjulingen til hytta til maren, noe som var ganske langt og med smerten vi hadde var det egentlig helt forferdelig. Vi haltet og blødde, det er det verste jeg har vært med på i hele mitt liv.
Så kom vi hjem til hytta til maren, vi så oss i speilet. og.. det var ikke ett godt syn, jeg ble helt uvell og kvalm da jeg så på kjøtt sårene jeg hadde på hånda mi. Vi bestemte oss for å ringe faren til ingvill og spørre om han kunne hente oss. Han kom, vi kjørte ned til hytta til ingvill og helt tilfeldig var det en ambulanse mann dær, for det skulle være fest for de voksne, så sa han at vi måtte dra til sykehuset, og nærmeste syke huset var da i orkdaln og det tok 30-45 min og kjøre dit. Det var den lengste og vondeste bil turen jeg noen gang har vært med på! Da vi kom fram til sykehuset dro først ingvill inn, hun måtte sy to sting under nesa og sår i ansiktet. Så var det min tur, og jeg har skrapet opp hele låret, kjøtt sår på hele venstre side av hånda, kutt bak kneet og ett nedpå foten, blå over alt, lettere hjernerystelse, og nå går jeg på krykker. Maren bristet foten og forstuet hånda. Så vi har en opplevelse for livet, og det er det verste jeg har opplevd i hele mitt liv, og det er noe som har gått veldig inn på meg om dere sjønner. Jeg hadde mareritt de to dagene etterpå. Og nå har jeg utrolig vondt. Så jeg håper dere slipper og oppleve det samme!
Så unnskyld for at jeg ikke har blogget de siste dagene, jeg håper dere forstår.

Dette er et super dårlig bilde av hånda mi, men dere ser at.. ja, herslig!


Dere må ha en fin sommerferie!!
Jeg skal bli myyyyyye flinkere til å blogge nå. Nytt innlegg kommer allerde i kveld

14 kommentarer

Oda

17.jun.2010 kl.18:28

Herrefred! :O Håper dere blir bra igjen fort, god bedring! <3

Kine Bekken

17.jun.2010 kl.18:34

Usj, god bedring ! :)

rachel ☮

17.jun.2010 kl.18:57

Oda: takk :))

rachel ☮

17.jun.2010 kl.18:57

Kine Bekken: takk :)

Karolineeeeeeee

17.jun.2010 kl.19:50

offda!!! Rachel, du får ha god bedring <33

kjempe glad i dæ!

rachel ☮

17.jun.2010 kl.20:15

Karolineeeeeeee: takk, gla i dæ å karro <33

innspo

17.jun.2010 kl.20:25

Oii ;O, har du det bra nå?

Leila

17.jun.2010 kl.23:13

Herregud,

stakkars dåkker ! håpe det går bedre med dåkker,

gla i dåkker <33

rachel ☮

17.jun.2010 kl.23:22

innspo: går bedre :))
huff :( god bedring!

ida

18.jun.2010 kl.03:43

Love u pusa ♥

go bedring ;))

Lena <3

18.jun.2010 kl.13:43

uff da!!!! Det var sikkert kjempevondt :o

God bedring :D

Jorunn

21.jun.2010 kl.16:08

uff, hørtes ikke bra ut

katrine garmo

23.jun.2010 kl.20:24

SHIT ! god bedring ;o

Skriv en ny kommentar

rachel ☮

rachel ☮

0, Trondheim

kommenterer tilbake :) Om du vil kontakte meg på ett eller annet vis så er nettbyen min : rachelpii. leser denne bloggen NÅ

hope you enjoy :-))

Kategorier

Arkiv

hits